Akciós termékek
Újdonságok
Konyhafelszerelés
Origami, kirigami
Rollerek
Bábok
Festékek
Ragasztók
Filctollak
Zsírkréták
Ceruzák
Ceruzahegyezők
Radírok
Ecsetek
Gyurmák
Ollók
Kiegészítő rajzeszközök
Fólia papíráru
Szórakozás

Moro ecsettál kétlyukú

Rollerek

Roller Worker Snow Spider 2 az 1-ben

Cikkszám: 192

A termék ára: 13.320 Ft

db

Roller WORKER Snow Spider 2 az 1 -ben

A Roller Work Snow Spider 2 az 1ben egy különleges roller. A Worker roller és a roller minden eleme megfelel a legszigorúbb minőségi és kivitelezési előírásoknak. A roller a TÜV-GS szerinti EN-71es norma szerint készült.

A roller egy ülönleges és praktikus modell, melyet gyermeke egész évben használhat. A roller az évszakok váltakozásával átalakítható. A roller különlegessége a cserélető kerekekben rejlik. A kerekek könnyen és egyszerűen lecserélhetőek hótalpakra, ha beköszönt a tél, így télen is élvezheti gyermeke a siklás élményét az átalakítható roller segítségével.
A roller alumíniumból készült, így könnyű, a gurulás és siklás is gyorsabb vele. A roller kerekei tömörek, ezért aszfaltra és mérsékelt terepre is alkalmasak. A rollert kifejezetten gyerekeknek ajánljuk.
A rollerek általában  két kerékkel rendelkeznek. Fajtától és életkortól függ, hogy tartozik e hozzájuk még egy kerék a roller hátsó felén. A klasszikus forma mellett találhatunk még formabontó, extrém kinézetű rollereket is. Minden csak ízlés dolga. A rollerek kerekei lehetnek tömörek és felfújhatósak is. A kerekek minőségétől és tulajdonságaitól függ, hogy a roller milyen terepen hajthatóa leghatékonyabban. Bizonyos rollerek a városi közlekedésre a legalkalmasabbak, de a legtöbb roller megbírkózik a mérsékelt tereppel is. A rollerek biztonságossága érdekében minden rollerhez tartozik fék. A legegyszerűbb fék, a taposófék, de találhatunk még a rollereken a kormányról irányítható fékeket, melyek általában a hátsó kerékhez kapcsolódnak, de komolyabb konstrukciónál az első kerékhez tartozó fék is jellemző. A biztonságosabb rollerezés érdekében, főleg a legkisebbeknek ajánlatos beszerezni védőfelszerelést, mely sisakból és testvédőkből áll(2 könyök védő, 2 térd védő)

Technikai adatok - Roller Worker Snow Spider:

  • alapanyag 100% alumínium
  • kerekek PU 125 mm
  • sítalpra cserélhető első és hátsó kerék
  • szín: ezüst
  • a roller maximális terhelése: 60 kg

Bejelentkezés
regisztráció

Kosár

a kosár üres

Keresés

Elios Triangular 24szín

Giotto Turbo Color filctoll vékony 12 szín

Roller Worker Dalai 2